Menu Sluiten

Totaaloplossing Derdebetaler

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiĆ«nt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

More info

tags: Advocatensoftware – Advodata – Alfa Medica – Leveranciers Software Derdebetaler – Software Vlotte Betalingen Derdebetaler – 

Wenst u meer info over totaaloplossing derdebetaler kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | Totaaloplossing Derdebetaler

Software | It Services | Telecom | Internet Services | It Consulting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaaloplossing derdebetaler

onze oplossingen over mediportal nieuws contact aanmelden onze oplossingen over mediportal nieuws contact aanmelden onze oplossingen terug totaaloplossing voor elektronisch patintenbeheer met ehealthtoepassingen mediris specialist is een totaaloplossing voor het beheer van het elektronisch patintendossier met gentegreerde ehealthfuncties ehealthbox recipe efact een agendasysteem en een volledige opvolging van de erelonen totaaloplossing derdebetaler zorgt voor een snelle ROI In het dossier worden alle contacten actieve medicatie en voorgeschiedenis bijgehouden. Deze informatie kan toegevoegd wordenin de communicatie naar andere zorgverleners. Inkomende berichten zoals verslagen en laboresultaten komen ook terecht in het dossier Wat betekent totaaloplossing derdebetaler Zo staat alle informatie over de patint op n plek. Het contact met de patint kan gestructureerd geregistreerd worden. Tijdens het contact is het mogelijk elektronische voorschriften te maken nieuwe afspraken in te plannen nomenclatuur al dan niet met derdebetaler toe te voegen en betalingen te registreren. Verder is het mogelijk om de volledige erelonen op te volg.

.

Feiten over Totaaloplossing derdebetaler

.